Har sikla lenge p...

dette quiltet fra Nordhjem. Det minste er utsolgt, og dette koster altså 1499,-
Det er bare vakkert vakkert. SUKK...

quilt

En liten shoppingtur...

gjør godt for kropp og sjel ;o) Fikk gjort unna litt småtteri av julegaver, og garn(?) til julegaver.
Så ble det litt pyntedingser og litt juledingser på meg da....

juledingser

Den lille engelen i metall kom litt dårlig fram på bildet, men den var bare nyyyydelig.

mere juledingser

Blondeløperen og blikkboksen var på salg, så de er jeg kjempefornøyd med. Julehjertet måtte jeg bare ha, for det var litt sånn nostalgi over det. Porselenshjertene var jo så snuskete.

merkelapper

Å bare sjekk disse her som jeg " datt " over. De er litt mindre enn vanlige postkort, og trykt på tynne finerplater. På baksiden kan man skrive til/fra. Vet ikke helt  om jeg vil ofre dem på julegavene, tror rett og slett jeg henger de på juletreet.

Har fått strikket ferdig Alien skjerfet til guttungen, men har bare ikke fått tatt bilde av det enda.
Videre driver jeg og hekler sammen babyteppet nå, måtte vente litt på mere garn fra Mauds Garn. Det blir et deilig teppe, når det blir ferdig. Heldigvis er lille tulla så utrolig snill. Ho bare sover og spiser ( er nesten litt kjedelig), så det blir faktisk litt strikking ;o)


Shabby Chic....

Fant en dansk nettbutikk med masse flotte greier http://jeannedarcliving.dk . Akkurat sånne ting og tang som jeg liker ;O)

Se bare på disse bildene....

kasse       knaggrekke  adventsstake

rustikk engel  Fotpleiekasse  skl

Pakke fra Strikk Innom....

Her forleden lå en etterlengtet pakke i postkassa fra Strikk Innom. Jeg er blitt helt " idiot" etter mønstere vel vitende om at jeg aldri kommer å få strikket alt jeg samler på....fordi det rett og slett begynner å bli fysisk umulig iløpet av et menneskeliv ;o)

inspirasjon

Gurimalla så mye lekkert jeg nå har (engelske !!!) oppskrifter på.  Rowan 37 var bare stappet av masse masse lekkerbiskener. De to andre var fulle av helt rene,enkle, nydelige ting til hjem og baby....akkurat sånn jeg liker det. Erika Knight er toppers !!!

Så fikk jeg Rowan 38 også...

rowan38


men jeg ble ørlite granne skuffet. Mye var definitivt ikke meg, men noe fant jeg jo der. Blant annet denne boleroen, som ville vært perfekt til en flott julekjole.

bolero

Og disse lekre pulsvantene. Da jeg så dem spurtet jeg rett i alpakkaposen og startet opp med en gang. Julegaveprosjekt!!! Legger inn bilde av mine når de er helt ferdige, tror jammen jeg må lage noen til meg selv også. Tenkte brunt tweedgarn kanskje...

pulsvanterMere garn? Flere ideer?

Neimenn, har du sett???.....Jammen kom det ikke garn i posten idag også....Merkelig fenomen.
Jeg har jo hørt så mye skryt av alpakka garnet, så jeg tenkte jeg skulle strikke litt (etterhvert) fra Drops 93.
Var masse flott i alpakka garn der. Må jammen si det at jeg ble positivt overrasket....Så utrolig mykt og lett garn. Oj, nå kribler det i pinnene igjen. Men sukk, jeg MÅ montere først altså. Å strikke ferdig noe av det som er på pinner allerede. For ikke å snakke om den nedstøva stakkars symaskinen.....;o)
ALPAKKA 

her er prosjekt alpakka:
lue     hansker

Å se hva jeg fant...en nydelig jakke i Noro garn...denne må jeg få til etterhvert...

eloise genser av noro garn

vakker ...vakker...