Omslagsjakke...

Har akkurat lagt opp på en omslagsjakke til eldstejenta i rosa Kidsilk Haze. oppskriften fant jeg i Familien
18 2005. Med dbl tråd og pinner nr 5,5 blir jakken luftig og deilig. Har i tillegg fått beskjed om å sy på rosa glassperler!  "Rosa jakke skal ha rosa pynt mamma"  Intet mer og intet mindre.
kidsilk

Så krysser jeg bare fingrene for at det blir nok garn, for denne fargen er nemlig gått ut...men det er jo fryktelig drøyt da.

Pakke i posten...

Igår fikk jeg en pakke fra Strikk Innom med litt regiagarn, ungene trenger nye "lesta" til vinteren. Er jo bare det at jeg egentlig ikke er så glad i "leststrekking". Så vi får se...
I pakken lå også ei ny bok som jeg hadde gleda meg sånn til, nemlig Noro Knits :o)
noro knits
I boka er nemlig oppskrifta på Eloise jakken som jeg har så lyst på i Blossom garnet fra Noro. Tenker jeg starter etter jul, med denne fargen kanskje..
.blossom

 Det klør i fingrene...forresten så er jo den jakka på forsida av boka også ganske så fin.

Jeg fant,jeg fant...

Igår landet det siste eksemplaret av Vakre hjem&interiør i postkassa mi. Inne i bladet var en helsides annonse fra lauritz.com. Jeg ilte bort til maskina, og rett inn på sidene...
lenestol
Denne lenestolen hadde blitt perfekt med nytt trekk, litt hvitmaling og en liten omgang med sandpapir på "utsatte" steder. Foreløpig var budet på ca 700 NOK. Sukk...
baderomsskap
Denne med en skålformet servant på toppen, perfekt på badet!! Budet på denne var også på ca 700 NOK...
biedermeier2
En nydelig biedermeier på kjøkkenet kanskje, med nytt trekk,litt maling og litt puter...
spisestue
Gustaviansk spisestue til under 1500 kr?!??.....
til hagen
I hagen til ca 500 kr....mitt hjerte brister...

Den som bare hadde hatt noen tusenlapper ekstra nå, har iallefall bestemt meg for at nå blir det sparings ;O).


Ny veske...

Har hatt noen nøster med kureyon fra Noro som har verket i kurven. Igår kveld måtte jeg bare strikke meg ei lita veske av dem. Som sagt så gjort. 

veske

Ble litt skuffet over tovinga, for den ble ikke så bra som jeg hadde trodd, men fargene er som alltid til å dø for. Vises litt dårlig her på bildet, for nå er det jo mørkt om kveldene igjen.

Så har jeg altså opdaget eBay, å hjelpe meg. Der var det haugevis med Iro, Silk Garden og Blossom fra Noro til nesten halve prisen. Jeg fant også 10 nøster Silk Alpaca fra Debbie Bliss til litt over 400 kroner.
silk alpaca

Jeg klarte faktisk å holde meg i skinnet, for jeg mangler jo ikke garn akkurat. Men egentlig tror jeg det bare er et spørsmål om tid ( dvs neste lønn)...

Tid for helgebad......

For det første, dette bildet ser fryktelig mye verre ut enn det faktisk var!! Klarte bare ikke å la vær å blogge det :o) Kan dette kalles et skikkelig blinkskudd,eller....? Tror jeg må komme på en passende tekst og sende inn til Se&Hør.
                                
badetid

Selvgjort er velgjort...!!!!

badetid2

Julegave ferdig...

Ble så fryktelig lei av all monteringa, så jeg bare måtte strikke/hekle noe som gikk litt fort. Da ble det et sett i Eskimo fra Garnstudio, som ender under juletreet hos noen i år. Skal legge inn bilde etterhvert.
sett

Uka som plutselig gikk...

Skulle jo ta meg sammen å montere babysett.

Plutselig hadde jeg:
strikket et skjerf
skjerf

heklet et skjerf i rosa, lime og naturhvitt
hekla blomsterskjerf
strikket babysko
debbie bliss sko
strikket et sjal i turkis
sjal

kjøpt mer garn
lastet ned en haug med nye oppskrifter
siklet i stoff og stil katalogen
og,
skult hardt på den lunefulle symaskina mi, som står å venter på prøvekjøring etter service. Tør liksom ikke å prøve den enda i tilfelle den blir steike gal midt i et prosjekt igjen...Vi går bare ikke overens, så jeg angrer bittert på at jeg bytta ut den gode gamle husquarna-en, som aldri klaget eller sviktet på noen som helst måte ...snufs