En fiasko...

I flere måneder har jeg sakte men sikkert strikket på et babyteppe a la "Nøstebarn", i Dalegarn sin babyull. Det har tatt tid, fordi det var utrolig kjedelig. Teppet så ut til å bli veldig mykt og varmt, så verdt "slitet" var det.  Litt over halveis sølte min samboer kaffe over det, men det gikk heldigvis bra. Jeg måtte bare til å vaske halvparten av det uferdige teppet.
Igår kveld gjorde jeg teppet ferdig. Heklet først en runde fastmasker, og deretter en picotkant rundt. Det ble virkelig et deilig og vakkert teppe. Jeg var så fornøyd. Blid som ei sol la jeg teppet i vaskepose ( sånn at ingenting galt skulle skje det), i vaskemaskina, på ullvask, 30 grader med littegrann Milo. Jeg gledet meg som en unge på julaften da jeg åpnet vaskemaskina imorgest for å ta det ut og tørke det. Spesielt siden det idag er hele 17 dager til termindato.

hjertesukk1

Hva som faktisk har skjedd vet jeg ikke, og vil ikke tenke på. Men mitt babyteppe ser ut som om vaskemaskina har tygd på det. To sånne store huller var det, og garnet kjennes ut som det har blitt kokt LENGE. Har vaskemaskina tatt feil av ull og kokeprogram!?!?

hjertesukk2

Jeg har likevel bestemt meg for at babyteppet SKAL være på plass når babyen kommer. Så nå strikker jeg som en gal på lapper av Babysilk fra DSA, som jeg skal hekle sammen etterpå. Her er dagens, fem og en halv lapp. SItter så mye i ro nå med den svære magen at jeg kan like godt strikke teppe til babyen min ;o)

noketbabyteppe

Kommentarer:
Postet av: norwayneedles

, s surt med det teppet. Ser ut til at det blir nydelig med babysilk, da :)

13.10.2005 @ 01:01
URL: http://norwayneedles.blogspot.com
Postet av: Hilde

Oi, s kjedelig med det teppet da!Men du verden s flittig du har vrt med lappene!

18.10.2005 @ 22:02
URL: http://www.muskat.blog-city.com
Postet av: Sylvette

S synd da at det skulel g slik med det nydelige teppet! Du er flink som setter i gang p ny frisk igjen! Det ser fint ut - hper resultatet blir vellykket denne gangen!

21.10.2005 @ 09:13

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/291108