Pakke fra Strikk Innom....

Her forleden lå en etterlengtet pakke i postkassa fra Strikk Innom. Jeg er blitt helt " idiot" etter mønstere vel vitende om at jeg aldri kommer å få strikket alt jeg samler på....fordi det rett og slett begynner å bli fysisk umulig iløpet av et menneskeliv ;o)

inspirasjon

Gurimalla så mye lekkert jeg nå har (engelske !!!) oppskrifter på.  Rowan 37 var bare stappet av masse masse lekkerbiskener. De to andre var fulle av helt rene,enkle, nydelige ting til hjem og baby....akkurat sånn jeg liker det. Erika Knight er toppers !!!

Så fikk jeg Rowan 38 også...

rowan38


men jeg ble ørlite granne skuffet. Mye var definitivt ikke meg, men noe fant jeg jo der. Blant annet denne boleroen, som ville vært perfekt til en flott julekjole.

bolero

Og disse lekre pulsvantene. Da jeg så dem spurtet jeg rett i alpakkaposen og startet opp med en gang. Julegaveprosjekt!!! Legger inn bilde av mine når de er helt ferdige, tror jammen jeg må lage noen til meg selv også. Tenkte brunt tweedgarn kanskje...

pulsvanterKommentarer:
Postet av: Marie

Erikas babystrikkebok er oversat til dansk og jeg har strikket et par mnstre derfra. De er kjempe fine og granet som anbefales er lekkert. Har du sprgsml til oversettelse er det bare sende en mail:O)

19.10.2005 @ 17:10
Postet av: Madam Mim

Tusen takk for det ;o)

19.10.2005 @ 20:11

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/291077