Utfordring fra Strikkebob...

For 10 år siden:

Var jeg 17 år , og gikk første året på allmennfaglig linje på Leknes i Lofoten. Strikket en haug med nisser, og var dødelig forelsket i en gutt som jeg litt senere ble sammen med. Gikk mye på fjellet, og fattet interesse for telemarkskjøring og fjellklatring. Samtidig elsket jeg millitærboots og grønne klær, og idag synes jeg at jeg hadde en grusom klesstil !!

For 5 år siden:

Hadde jeg vært samboer i 5 måneder, og var veldig nyforelsket . Omtrent på denne tiden tok jeg min første graviditetstest, og den var positiv. Caroline var på vei...! Samtidig takket jeg ja til et svangerskapsvikariat ( ! ) på ambulansen her i kommunen. Husker veldig godt følelsen av at alt var KAOS :o). Begynte så smått å fatte interesse for håndarbeide igjen. Til jul broderte jeg ei juletrematte og magebånd til kjøkkengardinene. Rakk ikke å brodere baksida av magebåndene før jul, og sånn er de faktisk enda...;o)

For et år siden:

Jeg hadde akkurat startet å jobbe på sykehjemmet, og fikk avslag på barnehageplass til jentene pga plassmangel i barnehagen. Derfor tok jeg ekstravakter de ukene samboeren var hjemme fra havet. Sildefisket var godt igang, og jeg hadde sydd tre kjøttruller. Heklet på en adventsløper, strikket en haug med flaskenisser og vesker som jeg tovet. Like før jul besluttet kommunen å åpne ei ekstra avdeling i barnehagen og jeg var superlykkelig. Ryddet igjennom hele huset, og gav bort og solgte alt av babyklær og utstyr (  !!! ). Malte opp kjøkkenet til jul ;o)

Fem lækkerier:

Stratos
Cappucino
Fårikål
Stekt kveite med mamma sin rømmesaus
Nystekt varmt brød med brunost, og en kopp blåbærte

Fem sanger jeg kan teksten til:

Lightning Crashes med Live
Otherside med Red Hot Chili Peppers
Creep med Radiohead
This Years Love med David Gray
Proud Mary med Tina og Ike Turner

Fem ting jeg ville gjort med 100 millioner kroner:

Betalt ned all gjeld, kjøpt en passelig seilbåt, en haug med garn og seilt rundt om i verden med samboeren og ungene i minst to år. Vel hjemme hadde jeg bygd meg et romslig nordlandshus i nabokommunen ( min hjemkommune), og samboeren skulle fått seg en garasje,  jaktbikkje og ny hagle. Frelserarmeen skulle fått seg en god slump også.

Fem steder jeg vil stikke av til:

Hytta, Stockholm, Frankrike, en ukes Spa og for øyeblikket kunne jeg godt ha tenkt meg å ligge på fødeavdelingen med en liten baby ved siden av, for nå er jeg så tung og diger og LEI...

Fem ting jeg aldri ville iføre meg:

Klær med dyremønster, dykkerutstyr, fallskjermutstyr, platåsko og hatt.

Fem yndlingsprogrammer:

71 grader Nord
Kongen av Queens
Ekstrem Oppussing og diverse dokumentarer, men noen ganger gidder jeg ikke slå på tv-en engang.

Fem største fornøyelser:

Ferdigmonterte strikkeplagg ;o) , telemarkskjøring, toppturer i Lofoten, rolig kveld med god mat og god rødvin helst sammen med min samboer, og så elsker jeg å se på mine vakre barn når de sover og drømmer søtt.

Yndlingsleketøy:

Strikkepinner, heklekrok, skiene mine, hvitmaling og kost rundt om i huset.

Fem personer jeg vil utfordre:

Skal se om jeg finner noen som ikke har tatt denne utfordingen tidligere ;o)


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/276545