Litt av ei helg....

På torsdag skulle jeg bare innom fødestua en tur på 36 ukers kontroll, og før jeg visste ordet av det bar det i vei med ambulansefly over til Bodø Sykehus. Jeg var ikke helt enig i det, men de lærde har jo siste ordet... Etter et døgn fikk jeg heldigvis reise hjem igjen , etter at ikke mindre enn to jordmødre og tre leger ble enige om at " joda, jeg var nok 100% frisk" . Snakk om å føle seg som dramaqueen!!

Aldri så galt at det ikke er godt for noe, for jeg fikk jo strikket endel. Har meldt meg på alongknapp i Hobbyboden. Tenkte at jentene skulle få seg genser, votter og langlua i begynnelsen av adventskalenderen i år.

På sengekanten i Bodø ble iallefall begge parene med rødnissevotter ferdige.

mnetoppenvotter

Vel hjemme fikk de seg en omgang i vaskemaskina.

Så har jeg laget julestrømper til ungene i år, men jeg klarer ikke bestemme meg for hvordan jeg skal pynte dem. Har sett at veldig mange nålefilter, men vil jo ikke være "hermegås" heller ;o)
Dessuten aner jeg ikke hvordan det gjøres...

ungenes julestrmper

Fikk et vannvittig innfall på lørdag. Tok mot til meg og gravde fram symaskinen...
Det var et anspent øyeblikk, men servicen har tydeligvis lært maskina en lekse. Maskinen oppførte seg nemlig helt etter boka mens jeg reparerte en haug med sengeklær som hadde hopet seg opp.

risposer

Sydde meg også to risposer til min stadig mer verkende rygg, måtte prøve en av de med det samme. Fatter ikke at jeg ikke har laget sånne før, snakk om vidundermedisin...Dessuten var det jo gjort på et lite øyeblikk.

Kommentarer:
Postet av: Malin

Du fr si ifra hvis du kommer til Bod flere ganger da...jeg jobber p sykehushotellet der:-)Fine saker du har lagd!

04.10.2005 @ 08:40
URL: http://knitgirlinorway.blogdrive.com/
Postet av: Madam Mim

Takk for det! Hper jeg slipper den flyturen en gang til ;o)

04.10.2005 @ 13:16
Postet av: Hege

Heia...Ka du frtll??Bod??klaga du p ambulanseflyet??:-)e bynj p AMK mandagen, s hold deg unna flyan heretter;-)du e jo bre dkti strekk...

16.10.2005 @ 16:41

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/266203